Közélet

2014.09.30. 11:15

Duplázzon tárhelyet!

Szeptember 30-án utoljára van lehetőség arra, hogy a mindenki számára biztosított 15 GB tárhely mellé további tizenötöt igényeljen a Microsofttól.

hvg

514211685

Fotó: Imilian

Egy androidos készülék, egy iPhone vagy egy windowsos telefon kell ahhoz, hogy összesen 30 gigányi tárhelyet szerezzünk a Microsofttól - írja Tech rovatában a HVG.hu.

A OneDrive szolgáltatásában alapvetően 15 GB jár ingyen, de ezt 30-ra növeli a cég azoknak a felhasználóknak, akik szeptemberben (azaz ma utoljára) telepítik készülékükre az App Store-ból, Google Play áruházból és a Windows Phone Store-ból is ingyen letölthető OneDrive alkalmazást.

A 15 gigányi extra megszerzésének van még egy feltétele: az alkalmazáson belül be kell kapcsolni a telefon által készített fotókat automatikusan a felhős tárhelyre feltöltő “Kamera biztonsági mentése” funkciót. A Microsoft ezzel szeretné elérni, hogy a felhasználók ne csak letöltsék az appot, hanem utána valóban használják is azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!