Kék hírek, bulvár

2014.09.30. 09:26

Anya és lánya is bekapcsolódott a bunyóba

Egy korábbi sérelem miatt keveredett szóváltásba egy tótkomlósi férfi két ismerősével. A vita tettlegességig fajult, a férfi élettársa és annak édesanyja is ököllel vett revansot.

BEOL

Az Orosházi Rendőrkapitányság hétfőn bűnügyi őrizetbe vett egy tótkomlósi férfit. A 26 éves K. Ferenc 10 óra 45 perc körül Tótkomlóson, a Luther utcában szóváltásba keveredett két nagykőrösi ismerősével. A korábbi sérelem miatt kialakult és tettlegességig fajult vitába bekapcsolódott K. Ferenc élettársa és a nő édesanyja is, az idősebb nő könnyű sérülést szenvedett - tájékoztatott a megyei rendőr-kapitányság.

Végül K. Ferenc egy bottal betörte az egyik nagykőrösi férfi tehergépkocsijának bal hátsó ablakát. Az Orosházi Rendőrkapitányság a történteket követően garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. Mint megtudtuk, az intézkedő rendőrök a helyszínről három férfit és két nőt állítottak elő. A rendőrség vizsgálja, hogy közülük kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!