Közélet

2014.09.30. 08:27

Szerdáig élvezhetjük a sok napsütést

A hét közepe felé már egyre több felhő lesz az égen, északon pedig kisebb eső és zápor is várható.

BEOL

Az Időkép legfrissebb előrejelzései szerint kedden is folytatódik az ország nagy részén a kellemes, nyugodt, őszi idő. Továbbra is sok lesz a napsütés, inkább csak nyugaton növekedhet meg időnként a felhőzet, de csapadék ezeken a tájakon sem valószínű. Gyenge marad a légmozgás, délután 20-24°C várható.

Szerdán is marad a kellemes hőmérsékletű idő 19-24°C közötti maximumokkal, azonban északnyugat felől egyre több felhő érkezik fölénk, melyekből délutántól nyugaton és északon már kisebb eső, zápor is kialakulhat.

Csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég, több helyen kialakulhat eső, zápor, helyenként akár zivatar is. Nyugaton és északkeleten megélénkülhet az északias szél. Enyhébb lesz a hajnal, nappal 16-22°C várható.

Pénteken hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett elszórtan egy-egy futó zápor még előfordulhat. 17-20°C közé melegedhet a levegő. Hétvégén naposabb, csapadékmentes idő várható, hűvös hajnalokkal, 16-20°C közötti maximumokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!