Közélet

2014.09.14. 18:28

Szarvas az új vizek városa

Hatalmas mennyiségű csapadék hullott Szarvasra vasárnap. Mintegy egy hektárnyi területet borít harminc-negyven centiméternyi összefüggő vízfelület a Bethlen Gábor utcában.

BEOL

Az orráig sem láthatott az, akinek volt „szerencséje” szabadtéren tartózkodni az elmúlt órákban Szarvason, olyan intenzitással szakadt az eső.





Néhány szarvasi ingatlannál és Gyomaendrődön egy helyen szivattyúzni kellett, úgy megteltek a belvízelvezető árkok.


[caption id="" align="alignleft" width="370"] A csatornák alig győzték nyelni a sok vizet
[/caption]


Több helyen áll a víz a városban, többek közt a Toldi utcában, a Deák Ferenc utcában és az Árpád Hotel környékén – derül ki a Szarvasi Fórumra feltöltött fényképekből.

Az egyik felhasználó ismét próbált némi derűt csempészni a borús képekre, és egy Jet-skiző párral egészítette ki az egyik fotót.




„Terjeszkedik az uszoda van már szabadtéri medencéjük is” – jegyezte meg az egyik hozzászóló. A képeket elnézve nem tévedett nagyot.

[caption id="" align="alignleft" width="370"] Szarvason több utcában szivattyúzni kellett a vizet
[/caption]
[caption id="" align="alignleft" width="370"] Szarvas, Dr. Melich utca
[/caption]


Egy olvasónk megemlítette, hogy Szarvason szerda óta összesen 121 mm csapadék esett – derült ki saját mérései alapján.

Frissítés: Mintegy egy hektárnyi területet borít harminc-negyven centiméternyi összefüggő vízfelület Szarvason, a Bethlen Gábor utcában. A terület közepén egy ház áll – a szarvasi tűzoltók kiszivattyúzzák a vizet a lakóház környezetéből – tudtuk meg a Békés Megyei Ktasztrófavédelmi Igazgatóság közelményéből.


Képek: Facebook/Szarvasi Fórum, Olvasói képek

Ön is készített fotókat vagy videókat az esőzésről, vagy utána uralkodó állapotokról? Küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!