Közélet

2014.09.14. 15:15

Az emberi kapcsolatokat állították a falunap középpontjába

A túlnyomóan esős időjárás ellenére jelentős érdeklődés mellett rendezték meg a muronyi falunapot szombaton. Fekete Ferenc polgármester elmondta, napjainkban különösen felértékelődtek azok a programok, amelyek az emberi kapcsolatokat, a közösségeket állítják a középpontba.

P. G.

– A helyi művelődési ház által szervezett rendezvény legfőbb célja is éppen az, hogy minél többeket mozgasson meg, és kötetlen formában nyújtson számukra kikapcsolódást – fogalmazott a polgármester, aki kiemelte, a tyúkpörkölt-főzőversenyt a Hidasháti Zrt. támogatta, a gasztronómiai megmérettetéshez a cég biztosította a húst.

[caption id="" align="alignleft" width="370"] Fotó: Kiss Zoltán
[/caption]
Ladányi Lászlóné, a művelődési ház vezetője hozzátette, igyekeztek olyan színes programot összeállítani, amelyben minden érdeklődő megtalálja a kedvére valót. Ennek megfelelően felléptek óvodások és általános iskolások.

Számos közeli település művészei, így mások mellett a Békési Ifjúsági Fúvószenekar, a Kamuti Nótaklub, a Békési Citerezenekar és a Belencéres Táncegyüttes, illetve Zsombok Réka is műsort adott.

[caption id="" align="alignleft" width="370"] Fotó: Kiss Zoltán
[/caption]
Tóth Éva és Leblanc Győző, a Szima Fittness, Peat Jr. és Gina, hastáncbemutató egyaránt szórakoztatta a megjelenteket. Sztárvendégként pedig az X-faktor sztárja, a békési Csordás Ákos lépett fel.


 

Címkék#murony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!