Közélet

2014.09.01. 16:12

Az új tűzoltóautót is átadják a Madzagfalvi Napokon

Péntektől vasárnapig immáron tizenhatodik alkalommal rendezik meg Békésen a Mazdagfalvi Napokat, amelyen közel száz program várja majd az érdeklődőket – közölte a témával kapcsolatban megtartott hétfői sajtótájékoztatón Izsó Gábor, a város polgármestere és Koszecz Sándor, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatója.

P. G.

 

Izsó Gábor hangsúlyozta, az eseménysorozat egyszerre szolgálja a felhőtlen kikapcsolódást és hordoz magában komoly eszmei jelentőséget.

– A rendezvény mindig lehetőséget ad Békés gazdag kulturális, művészeti és sportélete, az összefogással létrehozott értékek bemutatására – fogalmazott Izsó Gábor, aki kiemelte: ismét számos, a városból elszármazott tér haza a Madzagfalvi Napokra. Emellett pénteken adják át az önkormányzati tűzoltóság új, a város által a közelmúltban megvásárolt tűzoltóautóját.

Koszecz Sándor kifejtette, tizenhat helyszínen közel száz programot rendeznek meg idén a Madzagfalvi Napok részeként. Első ízben tartják meg az ikrek találkozóját, míg az esti koncertek szintén számos érdekességet tartogatnak. Pénteken este Csordás Ákos és a Hevesi Happy Band, szombaton Márió és zenekare, vasárnap pedig az Edda lép majd színpadra. Fontos információ, hogy napokon belül elindul a Madzagfalvi Napok honlapja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!