Kék hírek, bulvár

2014.09.01. 15:36

Gázolajat, benzint, vemhes birkát lopott a páros

Üzemanyagot és élő állatot lopott Szeghalmon az a férfi és nő, akiket augusztus 31-én vett őrizetbe a rendőrség. A páros valószínűleg nem először járt a telephelyen.

BEOL

Gázolajat, benzint és egy vemhes anyabirkát loptak el augusztus 30-án 21 óra 50 perc körül Szeghalmon, az egyik külterületi telephelyről. A tulajdonos augusztus 31-én reggel észlelte, hogy bűncselekmény történt – írja közleményében a police.hu. 

Két kompresszorból összesen 30 liter, valamint egy munkagépből 10 liter gázolaj hiányzott. Ezen kívül a telephelyen álló kerti traktor tartályából is lefejtették az üzemanyagot, 5 liter benzint. A tettesek egy vemhes anyabirkát is eltulajdonítottak.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság a bejelentést követően lopás vétség miatt indított nyomozást és augusztus 31-én őrizetbe vett egy nőt és egy férfit. Az eljárás során eddig rögzített adatok szerint az 53 éves szeghalmi R. Rudolf és a 42 éves vésztői M. Krisztina tulajdonították el a telephelyről az üzemanyagot és az állatot.

A birkát még a bűncselekmény elkövetésének napján éjszaka le is vágták, fel is dolgozták. A húst, valamint a náluk talált lopásból származó üzemanyagot a rendőrség lefoglalta és visszaadta a tulajdonosnak.

A férfi és a nő a gyanú szerint nem először jártak a telephelyen, egy korábban ott történt lopás elkövetésével is gyanúsíthatóak. Az 53 éves szeghalmi R. Rudolfot és a 42 éves vésztői M. Krisztinát a rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!