Kék hírek, bulvár

2014.08.29. 13:41

Két fiatal lány rongálta meg az iskolát

Garázdaság, rongálás és közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség két fiatal ellen.

BEOL

A Szarvasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott két fiatal lány ellen, akik március 29-én rongáltak Gyomaendrődön, a Hősök útján. A 20 éves gyomaendrődi Cz. A. és barátnője 20 óra és 21 óra között megdobálták egy oktatási intézmény több ablakát kaviccsal, lefeszegették az ablakpárkányokat, kitettek egy kerékpártárolót az úttestre, majd az akkor még fiatalkorú, 17 éves lány meggyújtott egy reklámszatyrot.

A Szarvasi Rendőrkapitányság mindkét lány ellen rongálás vétség és közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A szatyrot felgyújtó lányt garázdaság vétség elkövetésével is gyanúsítják.

Az intézményt a bűncselekmények miatt 60 ezer forint kár érte, ezt a gyanúsítottak megtérítették. A Szarvasi Rendőrkapitányság a történtek kapcsán elrendelt nyomozást augusztus 27-én lezárta és az ügy iratait a két lány ellen vádemelési javaslattal megküldte a Szarvasi Járási Ügyészségre – írja közleményében a police.hu.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!