Kék hírek, bulvár

2014.08.22. 19:20

Titokzatos fekete ruhások ellen nyomoztak

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt hét magyar állampolgár ellen folytatott nyomozást Medgyesegyházán.

Cs. I.

Medgyesegyházán az egyik élelmiszerüzlet előtt egy előző napi nézeteltérésre hivatkozva megállítottak egy, az üzletből kilépő román állampolgárt. Őt, valamint a társaságában lévő többi román személyt állampolgárságuk miatt szidalmazták, lökdösték.

A gyanúsítottak az egyik román állampolgárságú nőt megrúgva a sértetteket további bántalmazással fenyegették, hogy magyar emberektől veszik el a munkalehetőséget. Az atrocitás után felszólították őket: „takarodjanak” haza, hagyják el az országot. A gyanúsítottak valamennyien fekete ruhát viseltek.

Az esettel kapcsolatos fejleményekről megtudtuk, a Battonyai Járási Ügyészség a nyomozást mind a hét gyanúsítottal szemben bizonyítottság hiányával megszűntette. Az egyik gyanúsítottal szemben vádemelésre került sor közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt, amit a rendelkezésre álló adatok szerint az előző nap egyedül követett el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!