Közélet

2014.08.21. 17:48

Gajdos Attila a Jobbik jelöltje Szarvason

A Jobbik szarvasi szervezete sajtótájékoztatón mutatta be polgármester-jelöltjét, Gajdos Attilát.

BEOL

Gajdos Attila a Jobbik szarvasi polgármester-jelöltje. Az agrármérnöki végzettségű jelölt négy éve a helyi képviselő-testületnek és a megyei testületnek is a tagja. Elmondta, pártja az élhető Szarvasért dolgozik. Az emberek megélhetését kell biztosítani munkahelyekkel, tisztességes fizetéssel. A gazdaságfejlesztés az önkormányzatok feladata lesz, kellő hatékonysággal kell majd ehhez a forrásokat felhasználni.

— Van egy réteg Szarvason, akik túszul ejtették a várost. A cigányság egy része. Ennek a helyzetnek a rendezésén, megváltoztatásán kell dolgozni. A Jobbiknak ehhez fiatal csapata van, akik megfelelő tapasztalattal is rendelkeznek.

Képviselőjelöltek: 1. sz. vk: Szűcs Attila, 2. sz. vk: Tóth Zoltán, 3. sz. vk: Arnóczki Csaba, 4. sz. vk: Gajdos Attila, 5. sz. vk: Pálinkás Tamás, 6. sz. vk: Samu Tamás Gergő, 7. sz. vk: Pósa Zsolt, 8. sz. vk. Kovács Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!