Sport

2014.08.21. 15:47

Egy ment, kettő jött a szeghalmi kéziseknél

A napokban megkezdte a felkészülést a Szeghalmi NKC NB II-es női kézilabda-csapata. Zsadányi Sándor edző vezetésével minden nap vannak futóedzések a sportpályán, augusztus végétől pedig előtérbe kerülnek a tornatermi foglalkozások és előkerül a labda is.

BEOL

 felkészülés utolsó stádiumában szeretnének lekötni edzőmeccseket is környező csapatokkal, konkrét megállapodás azonban még nincs ez ügyben.

A tavalyi szűkös keretből eligazolt az irányító, Hőgyes Rita, aki NB I B-s Szent István SE-Építők gárdájában folytatja pályafutását Budapesten. Úgy tűnt, hogy a kapus, Balogh Petra is távozik, de ő végül meggondolta magát. A távozó irányító helyére két új játékost szerződtettek, mindketten a működését szüneteltető békési alakulatból tették át székhelyüket.

A 22 éves Nagy Veronika és a két esztendővel fiatalabb Nagy Noémi a belső posztokon jelenthet segítséget, irányítóként, illetve beállóként. Mivel még a két fiatal érkezése ellenére is erősen foghíjas az alakulat, ezért a vezetés további kézilabdázókkal is tárgyal. Ha összejön a tervezett erősítés, akkor az utóbbi évek nehézségei után teljes joggal bízhatnak abban, hogy a csapat a mezőny első felében zár a végelszámoláskor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!