Közélet

2014.08.21. 11:22

Szarvas Pétert támogatja a Jobbik Békéscsabán

A Jobbik Békéscsabán Szarvas Péter polgármesteri indulását támogatja — hangzott el csütörtökön Békéscsabán, a Jobbik önkormányzati képviselő-jelöltjeit bemutató tájékoztatóján.

BEOL

— Munkánk során mindig nagyon fontos szempont volt a következetesség és úgy gondoljuk, hogy egy pártoktól független polgármester is jól képviselheti
Békéscsaba érdekeit. Éppen ezért a Jobbik Békéscsabán Szarvas Péter polgármesteri indulását támogatja — hangzott el csütörtökön Békéscsabán, a Jobbik önkormányzati képviselő-jelöltjeit bemutató tájékoztatóján.

Szabóné Kocziha Tünde, a párt városi elnöke elmondta, programjuk középpontjában a munkahely- és értékteremtés áll, lakossági fórumokon és kitelepüléseken mutatják majd be a rend, a jólét és a biztonság kulcsgondolatok köré épülő elképzeléseiket.

A párt jelöltjei Békéscsabán választókörzet szerinti sorrendben: Sebestyén Zoltán, Pap András, Faragó Jánosné, dr. Dévényi-Dabrowsky Géza, Tóth Zoltán, Mladonyiczki Béla, Viczián János, Burány Árpád, Szabóné Kocziha Tünde, Gajdos László, Ozgyin János és Strifler Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!