Kék hírek, bulvár

2014.08.02. 09:52

Ismeretlen tolvajt keres a gyulai rendőrség

A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, aki készpénzt lopott egy helyi kisboltból. Ötvenezer forint jár a nyomravezetőnek.

BEOL

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki július 27-e és július 28-a közötti időben Gyulán, a Kálvin utcában található Améta ABC kisáruházba betört és onnan készpénzt tulajdonított el.
 
A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy az elkövetőkkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon (5700 Gyula, Béke sugárút 51.), vagy hívja a 06-66/361-644-es telefonszámot, illetve a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 06-66/523-700-as telefonszámát.

Névtelensége megőrzése mellett megteheti bejelentését az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), valamint 107, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámokon.
 
A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 50.000 (ötvenezer) forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik és információit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a kitűző fenntartja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!