Közélet

2014.07.31. 10:57

Így még biztosan nem látta a csabai égboltot

Elképesztő fotón örökítette meg az esti égboltot egy békéscsabai fiatal, mely akár egy hollywoodi szuperprodukció nyitójelenetének is elmehetne.

BEOL

Kétség sem fér hozzá, hogy a fotózás az egyik legkedveltebb időtöltések közé tartozik - legyen szó csupán hobbi vagy netán hivatásszerűen űzött tevékenységről - hiszen rengetegen hódolnak e szenvedélynek. Abban viszont vélhetően mindkét ”tábor„ egyetért, hogy az igazán látványos művek elkészítéséhez sokszor kilométer messzeségeket kell megtenni, s persze nem árt egy kis mázli sem, ha valóban különleges pillanatot szeretnénk lencsevégre kapni.

Éppen ezért is tartjuk rendkívül szerencsésnek magunkat, hogy olyan látványos eredménynek is szemtanúi lehettünk, mint amilyet a békéscsabai Antal Gábor készített, majd munkája gyümölcsét a Békéscsaba napjainkban című Facebook-csoportban tette közszemlére.

Az pedig már csak külön öröm, hogy látottakon ezúttal nem egy idegen ország esti égboltja köszön vissza, hanem a miénk, csak is miénk, mely valószínűleg minden viharsarkit ámulattal tölt majd el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!