Sport

2014.07.30. 19:20

Betartották az utasításokat és nyertek

Zoran Szpisljak a hazaiak mestere a szerdai találkozón a fiataloknak és azoknak adott lehetőséget akik eddig kevesebbet játszottak.

V. L.

Békéscsaba 1912 Előre—DVSC-DEAC 3—0 (2—0)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés, Békéscsaba, Kórház utca, 100 néző. V.: Takács 

Békéscsaba: Póser (Czuczi) — Vozár, Nagy O., Pataki, Zámbori — Soós J., Hursán, Király (Szántó), Berki — Szilágyi P. (Pilán), Birtalan. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott. A debreceni fiatalok több ügyes akciót vezettek, de a hazai kapuba nem tudtak betalálni. A félidő hajrájában élénkült a játék, Hursán 20 méteres lövése után szögletre ütötte a labdát a vendégek kapusa. A sarokrúgást követően Birtalan közelről a kapuba lőtt, 1—0. Egy perccel később gyors indítás után Szilágyi P. 17 méterről a kifutó kapus fölött emelt a hálóba, 2—0.  

Szünet után egyre inkább fölénybe kerültek a lila-fehérek, a 60. percben Szilágyi P. a kapust is kicselezte, majd egy védő kézzel ütötte el a labdát a 16-oson belül, 11-es. A megítélt büntetőből Hursán a bal felső sarokba lőtte a labdát, 3—0. A látottak alapján a házigazda fiatalok sikere megérdemelt. G.: Birtalan a 41., Szilágyi P. a 42., Hursán (11-esből) a 60. percben. 
 
Zoran Szpisljak: — Elismerés jár a fiúknak, mert betartották a taktikai utasításokat, és a gólokon kívül további helyzeteket alakítottak ki. Elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel, de vannak még hibák, azért dolgozunk, hogy azokat kijavítsuk a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!