Kék hírek, bulvár

2014.07.30. 15:31

Elitta a pénzét, ezért betört egy kocsmába

Ihatnékja volt a szeghalmi gyanúsítottnak, ezért betört egy sörözőbe, ahonnan több üveg sört és vodkát lopott.

BEOL

Egy szeghalmi férfi július 29-én 2 óra 30 perc körül az utcán szolgálatot teljesítő rendőröktől kért segítséget. Elmondta, hogy a sörözőjébe történt betörés miatt riasztás érkezett a telefonjára és éppen a helyszínre siet.

A rendőrök a tulajdonossal együtt azonnal a kocsmához mentek, ahol megállapították, hogy ismeretlen tettes betörte a söröző ablakát, bemászott az épületbe és szeszes italokat lopott el. Az éjjel dolgozó pultos megszámolta a készletet, amely alapján egy üveg Unicum, két üveg vodka és öt üveg sör hiányzott.

A szolgálatirányító parancsnok még a bejelentés előtt a járőrökkel együtt a környéket ellenőrizte. Néhány utcával arrébb egy férfit igazoltatottak, aki azt mondta, hogy éppen horgászni megy a szatyrában lévő italokkal. Mivel akkor még senki nem tudott a betörésről, ezért elengedték a férfit.

A rendőrök a bejelentés után hajnalban N. Imrét az otthonából állították elő a kapitányságra. A 32 éves helyi férfi a kihallgatása során elismerte, hogy ő tört be a kocsmába.

Mivel kisebb megszakításokkal több, mint egy napja ivott, elfogyott a pénze. Elmondása szerint ismét ihatnékja támadt, ezért kitalálta, hogy betör egy kocsmába és így szerez magának szeszes italt.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen – írja a police.hu.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!