Sport

2014.07.29. 15:41

Milliárdokat fizettünk a Forma-1-ért

Átszámítva, mintegy hétmilliárd forintjába került az államnak az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjért kifizetett rendezési jogok összköltsége.

BEOL

Egyes hírek szerint megvan az aláírt szerződés, hogy 2021-ig lesz Magyar Nagydíj a Forma 1-ben, ám most még csak az biztos, hogy a hétvégi futamért 30,84 millió dollárt fizettünk Ecclestone-nak - írja a Privátbankár.hu.

Az oldal által közöltek szerint, 2021-ig lehetnek futamok Budapesten, ugyanakkor a hipermodern pályák mellett mindenképp szükség van a Hungaroring felújítására, de most a prioritást a pálya újraaszfaltozása jelenti, hiszen vannak olyan részek, ahol még az eredeti, 1986-os burkolat van.

Fotó: Czeglédi Zsolt (MTI)

További cikkek a témában

- Horror árakkal riogat a Hungaroring

- Magyar Nagydíj: így állnak most a pontok

<!-- Milliárdokat fizettünk a Forma-1-ért Átszámítva, mintegy hétmilliárd forintjába került az államnak az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjért kifizetett rendezési jogok összköltsége. További cikkek a témában - Horror árakkal riogat a Hungaroring

- Magyar Nagydíj: így állnak most a pontok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!