Kék hírek, bulvár

2014.07.29. 13:30

Miért mászta meg Berki a csabai ralisok autóját?

Különös kép jelent meg a békéscsabai G. T. A. Motorsport Facebook-oldalán néhány órája: versenyautójuk tetején pózol az egykori Fradi-vezér, ma bulvárhős Berki Krisztián.

BEOL

Kedden reggel osztotta meg a közösségi oldalon a magyar közvéleményt alaposan megosztó celeb fotóját a G. T. A. Motorsport. A képen látható, amint a békéscsabai tereprali csapat egyik, a Beol.hu – mint a csapat támogatójának – logóját is magán viselő autójának tetején pózol Berki Krisztián.

A részletekről egyelőre nem sokat tudni, annyi azonban bizonyos, hogy a csabai ralisok az Édes élet forgatásán találkoztak a bulvárlapok gyakori címlapfigurájával, aki nem csupán ">az autó tetejét, hanem annak teljesítményét is próbára tette hétfőn. A celebreality követői hamarosan a tévében is viszontláthatják Berki ralis kalandját, és várhatóan a békéscsabai csapat tagja is feltűnnek majd a képernyőn.

A korábbi Fradi-vezérnek nem ez lesz az első, Békés megyei vonatkozású, a TV2 produkcióját is „megjárt” kalandja. Mint arról néhány hete beszámoltunk, a celebet egymás után többször is láthatták a helyiek Békéscsabán és Gyulán, amikor egyebek mellett fagylaltot árult, extrém erőnléti edzésen vett részt vagy éppen egy markoló volánja mögött egy gyártelepen rombolni kezdett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!