Közélet

2014.07.29. 10:53

Komoly változás jön a Facebookos üzenetküldésben

Változtat üzenetküldési lehetőségein a Facebook, olyannyira, hogy rövidesen mobilról már csak a Messengeren keresztül lehet majd üzenni. Aki eddig enélkül használta a közösségi oldalt, annak is kötelezően telepítenie kell majd az alkalmazást.

BEOL

A Facebook opcionális üzenetküldési lehetőségeit eddig is sokan bírálták, a rövidesen életbe lépő új változtatás pedig csak még inkább ront az amúgy sem rózsás helyzeten.

Bár sokan már most is külön Messenger appot használnak az üzenetek kezelésére, a felhasználók jelentős része ugyanazzal az alkalmazással intézi az üzenetváltást. A tegnapi bejelentés értelmében az iOS, Android és Windows Phone felhasználóknak mindössze néhány napjuk maradt, hogy önszántukból átálljanak a különálló appra, különben nem tudnak majd chatelni - írja a Pcworld.hu.

Az technológiai szakportál azt írja, a felhasználók egy része már jó ideje ezt a módszert használja, a pozitív visszajelzések következtében pedig a fejlesztők úgy döntöttek, mindenki számára kötelezővé teszik a váltást.

fotó: techmaniacs.gr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!