Közélet

2014.07.28. 18:39

Előkészítették a Kerék utca aszfaltozását

Amit a városbarátok Gyulán a nagyrománvárosi részen kátyúzásnak véltek, az voltaképp az aszfaltozás előkészítése volt, hamarosan elkezdődnek a munkálatok a Kerék utcában.

P. G.

Már év elején eldőlt, hogy 750 négyzetméteren, 4,3 millió forintos ráfordítással megújul Gyula nagyrománvárosi részén a Kerék utca Sittye utca és Eminescu utca közötti szakasza. A munka rövidesen elkezdődik.

Pénteki sajtótájékoztatójukon a városbarátok nem adtak pontos tájékoztatást, hiszen amit ők hibás kátyúzásnak véltek, az az aszfaltozás előkészítése — reagált a helyszínen megtartott hétfői sajtótájékoztatón Balogh Lajos önkormányzati képviselő a pénteki felvetésekre.

Alt Norbert alpolgármester úgy vélekedett, nem volt szerencsés, hogy a városbarátok a gettósodás kifejezést használták, hiszen az a településrészen élők és a Nagyrománvárost érintő beruházások, fejlesztési tervek miatt is szerencsétlenül hangzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!