Kék hírek, bulvár

2014.07.28. 15:55

Veszekedésből gyilkosság – lezárták a nyomozást

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya tavaly augusztus 31-én nyomozást indított egy Békéscsabán történt haláleset miatt.

BEOL

A mentőszolgálat tavaly augusztus 31-én 0 óra 42 perckor arról értesítette a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy családi veszekedéshez hívták munkatársaikat Békéscsabára, a Földvári utcába. A mentők a házban egy sérültet találtak, a 23 éves nőn azonban már nem tudtak segíteni, életét vesztette. Ott volt a sértett barátja is, aki agresszíven lépett fel, és egy fegyvert is magához vett.

A bejelentést követően a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségét is kérték. A férfit elfogták, majd a mentőszolgálat munkatársai megállapították, hogy az elhunyt személyen olyan sérülések vannak, melyek bűncselekményre utalnak. A nyomozók a házban talált gáz-riasztófegyvert lefoglalták, a történtek körülményeit szakértőkkel vizsgálták.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az S. Kristóf 21 éves dobozi gyanúsítottal szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt folytatott nyomozást lezárta, a keletkezett iratokat 2014. július 28-án vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészség felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!