Sport

2014.07.28. 13:18

Négyszáz pontnál a Hunkapunki

Ragyogó időben, négy-négy csapat részvételével rendezték meg szombaton Gyopárosfürdőn a Borsodi strandkézilabda nemzeti bajnokság orosházi kvalifikációs tornáját.

G. P.

Az augusztus 8—10. között Balatonfüreden sorra kerülő döntőbe a selejtezőkben tíz legtöbb pontot összegyűjtő együttes juthat el. Jó esélye van erre a korábbi alsóörsi tornát is megnyerő és Gyopárosfürdőn is győztes, az Orosházi NKC játékosait felsorakoztató Hunkapunkinak, amely a két sikerrel már négyszáz pontot gyűjtött össze.

A férfiaknál a jól játszó Szegedi öregfiúk nyert a három orosházi formáció előtt.

A strandkézilabda nemzeti bajnokság gyopárosfürdői kvalifikációs tornájának végeredménye.

Női: 1. Hunkapunki, Orosháza, 2. Orosháza NKC, 3. Csorvási SK, 4. Pitbullcicák, Orosháza. Különdíjasok. Legjobb kapus: Darabos Adrienn (Csorvási SK). Legjobb játékos: Dancsó Dalma (Hunkapunki).

Férfi: 1. Szegedi öregfiúk, 2. Orosházi FKSE-Dominó, 3. Orosházi FKSE U23, 4. Orosházi FKSE-Bolhák. Különdíjasok. Legjobb kapus: Patakfalvi Ádám (Orosházi FKSE-Dominó). Legjobb játékos: Savanya Zsolt (Szegedi öregfiúk). Legjobb edző: Pásztor István (Orosháza).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!