Kék hírek, bulvár

2014.07.25. 15:02

Te is lehetsz Miss Fácán!

Szépségverseny az East Fest-en.

BEOL

Szépségverseny az East Fest-en.

Magyarországon vannak a világ legszebb hölgyei, ezt szinte mindenki tudja. Az Arany Fácán pedig nem is szeretné, ha ez a jól ismert tény feledésbe merülne, ezért az East Fest szervezőivel közösen keresik a legszebbet. A Mezőtúron rendezendő fesztiválon bármely 18. életévét betöltött lány megmérettetheti magát a profi zsűri előtt. A tét pedig nem más, mint az East Fest Szépe cím, értékes ajándékok, sőt akár az Arany Fácán következő évi naptárában való szereplés is.

Az idei naptár országszerte sok ezer emberhez jutott el, és mivel ez 2015-ben sem lesz másképp, ez remek lehetőség mindazoknak, akik szeretnék magukat megmutatni a nagyközönség előtt. A verseny zsűrijében találunk majd hírességeket, hivatásos fotóst, médiaszemélyiséget is, hogy az Arany Fácán minden szempontból megalapozott döntéssel válassza ki azt a lányt, aki az ország egyik legnépszerűbb naptárában szerepel majd. Az East Fest szépségversenyének különdíjasával biztosan találkozni fogunk a sörmárka jövő évi naptárának oldalain, az első helyezettel pedig az egyik legolvasottabb regionális napilap oldalán is. 

A szervezők mindenki jelentkezését várják, aki érez magában elég önbizalmat, hogy az ország elé álljon, és bizonyítsa; a magyar lányok még mindig a legszebbek a világon. A versenyben való részvételhez nem kell mást tenni, mint jelentkezni július 31-én és augusztus 1-jén az East Fest fesztiválon. A nagykorú versenyzőkre a fesztivál vendégei péntek estig szavaznak majd az Arany Fácánokhoz kapott kuponok segítségével, a legjobbak részvételével pedig augusztus 2-án a strandon tartjuk a fesztivál szépségversenyét, ahol kiderül, ki lesz idén az East Fest Szépe. A fesztivál területén található Miss Fácán pontnál hoszteszek várják az érdeklődőket, információval, részletekkel és a jelentkezési lappal; a szépségverseny játékszabálya pedig már elérhető az East Fest honlapján is.

Reméljük, sokan élnek majd ezzel a lehetőséggel. Annyi azonban biztos, hogy az indulók egy életre szóló élménnyel, az East Fest vendégei egy nagyszerű programmal, az Arany Fácán sör kedvelői pedig jövőre egy csodás naptárral lesznek gazdagabbak.

Címkék#bulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!