Kék hírek, bulvár

2014.07.25. 08:51

Nem ismerte, erre lepofozták

Az egyik békéscsabai borozó vendége azért ütötte meg a másikat, mert az állítása szerint trágár szavakkal illette, a másik fél szerint azonban egészen másképp zajlott a történet. A végkifejlett viszont holtbiztos: százezer forint pénzbüntetéssel zárult az este.

BEOL

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség egy férfi ellen, aki megütött egy vendéget az egyik békéscsabai borozóban.

A Békéscsabai Rendőrkapitányságra május 31-én 21 óra 40 perckor a Réthy Pál Kórház egyik orvosa tett bejelentést arról, hogy egyik betegüket valószínűleg bántalmazták.

A férfit a mentők vitték be az intézménybe, ahol a vizsgálatok csonttörést igazoltak. A sérült azt mondta az egészségügyi dolgozóknak, hogy az egyik vendéglátóhelyen bántalmazták. Támadóját nem ismerte és személyleírást sem tudott adni róla.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói adatokat, információkat gyűjtöttek és azonosították azt a férfit, aki megütötte a borozó kórházba került vendégét. A 34 éves békéscsabai R. Attila úgy emlékszik: a férfi valami sértőt mondott neki, ezért támadt rá - tájékoztatta lapunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A sértett viszont azt állítja, akkor kapta az ütést, amikor megkérdezte a pultost, hogy hívják a fiatalembert, akit még soha nem látott a törzshelyén. A Békéscsabai Rendőrkapitányság R. Attila ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A nyomozás lezárását követően a rendőrség az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldte el a Békéscsabai Járási Ügyészségre. Az ügyészség a gyanúsítottat csütörtökön bíróság elé állította és a Gyulai Járásbíróság a bűncselekmény elkövetése miatt 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!