Közélet

2014.07.24. 16:50

Titokzatos bódé kísért Szarvason

Többen is értetlenkedve próbálják megtippelni, vajon mi célt szolgálhat az a különös fémszekrény, amely csak nemrég bukkant fel Szarvason a Vajda Péter utcában. Egyesek szerint szavazóurna, míg mások inkább öltözőszekrényre gyanakodnak.

BEOL

Valami biztosan lesz benne - véli az egyik Szarvasi-Fórum nevű Facebook-csoport tagja, ahol vele együtt mások is értetlenkedve állnak a városban felbukkant különös fémszekrény előtt, melyről nemrég fotókat is közzétettek. A rejtély megfejtése időközben közösségi misszióvá avanzsálódott, és valóságos hozzászólás lavinát indított el a csoportban: mi lehet vajon az üres dobozka célja?

Egy fórumozó szerint uzsonnásdoboz, más valaki a térfigyelő kamera lehetséges helyét vizionálja benne. Olyan is akadt, aki hibabejelentő ládára gyanakodott, megint más a szavazóurnát valószínűsíti.

A kreatívabbak közül valaki saját vízióját ültette át, így lett fémketrecből nagyteljesítményű hangszóró, illetve betonba ágyazott traffipax rendszer.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Talán hangszóró? Fotó: Szarvasi-Fórum (Facebook)
[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Esetleg traffipax? Fotó: Szarvasi-Fórum (Facebook)
[/caption]

Ön szerint mi lehet?

Címkék#szarvas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!