Közélet

2014.07.23. 15:12

Anyakönyvi hírek

Születések, házasságkötések és halálesetek Békéscsabán és Gyulán.

BEOL

BÉKÉSCSABA
Házasságkötések:

Varga Zoltán Tamás (Telekgerendás) és Hodai Barbara (Telekgerendás), Szabó Krisztián és Bódia Lilla Tímea, Szalay Imre László (Budapest) és Dobos Mónika (Békéscsaba), Kulcsár László és Medvegy Nikolett, Kiss Gergely Sándor (Szeged) és Podani Nóra Katalin (Szeged).

GYULA
Házasságkötések:
Molnár Anna és Mogyorósi András (Csorvás), Balázs Anna és Seres János, Biró Brigitta (Szigetszentmiklós) és Szatmári István (Szigetszentmiklós), Kis Borbála (Budapest) és Braun László István, Dézsi Gabriella és Frisnyicz András, Szabó Renáta és dr. Bányai Tibor.

Születések:
Magyar István és Kerényi Nikoletta leánya Molli, Rácz Olivér és Mata Ágnes leánya Laura Mercédesz, Kristóf Krisztián és Széplaki Enikő Adrienn leánya Csenge, Petróczky Mihály és Gróh Enikő leánya Orsolya, Tóth Gábor és Török Krisztina leánya Hanna (Füzesgyarmat), Gyöngyösi László Alex és Bodóczki Ibolya fia Alex (Sarkad), Répási Gábor és Hack Anita fia Olivér (Almáskamarás), Pataki Attila és Hunyadi Aliz fia Ádám Attila (Békés), Gurzó György és Miron Anna leánya Abigél Mirsam (Méhkerék), Nagy Elemér és Szilágyi Veronika fia Olivér (Szeghalom), Zrinyi Ádám és Petrecz Ivett fia Dominik (Gerendás), Rácz Attila és Balogh Ibolya fia Balogh János György (Geszt), Csikós Gyula és Varga Szilvia leánya Hanna Zoé (Szeghalom), Szabó József és Molnár Beáta fia József (Lőkösháza), Marton András és Turóczi Annamária leánya Fanni (Battonya), Simon Sándor és Sós Marianna fia Dávid (Vésztő), Elek István és Csík Annamária fia István (Lőkösháza), Szabó János és Zádori Edina leánya Réka (Vésztő), Plombás Roland és Uhrin Júlia leánya Nikoletta (Elek), Szucsigán Tamás és Hadi Katalin leánya Fanni (Kötegyán), Nagy Zoltán és Csák Alexandra fia Zoltán (Füzesgyarmat), Szilágyi Attila Zsolt és Sándor Katalin Anna leánya Vivien Noémi (Kötegyán), Vásárhelyi Zoltán és Annus Mária fia Zoltán Ádám (Szeghalom), Szabó János István és Szabó Éva Julianna leánya Hanna Ilona (Sarkad), Vigh Imre és Laczkó Orsolya Edit leánya Dorka (Sarkad).

Halálesetek:
Kovács István (1953), Marosán János (1925), Hangyál Istvánné Szabó Róza (1925), Dániel Istvánné (1928, Kevermes), Bondár Károly (1955, Sarkad).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!