Kék hírek, bulvár

2014.07.22. 19:54

Detonátoron indulhat útnak Varga Viktor

Két hónapon át, éjszakákba nyúlóan építette saját motorkerékpárját, Detonátort, Varga Viktor. A különleges szerkezet első ránézésre is jócskán kitűnik a tömegből.

BEOL

A békéscsabai származású énekes saját bevallása szerint két hónapon keresztül bütykölte azt a “gépszörnyet”, amelyről nemrég tett közzé fotót saját Facebook-oldalán.

A Detonátor névre keresztelt kétkerekű első ránézésre is komoly munka látszatát kelti, s a belefektetett idő és energia most úgy tűnik, végre megtérülni látszik. A fotó talán egyúttal egy jelzés is Viktor részéről, hiszen feltehetően nem azért dolgozott éjszakákon át kedvencén, hogy végül múzeumi ereklye váljon majd belőle.

Részünkről jó motorozást és balesetmentes közlekedést kívánunk!

További híreink Varga Viktorról

- Óriáspolipra bukkantak Varga Viktorék

<!-- Detonátoron indulhat útnak Varga Viktor Két hónapon át, éjszakákba nyúlóan építette saját motorkerékpárját, Detonátort, Varga Viktor. A különleges szerkezet első ránézésre is jócskán kitűnik a tömegből. További híreink Varga Viktorról - Óriáspolipra bukkantak Varga Viktorék

Címkék#bulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!