Sport

2014.07.22. 19:10

Gőzerővel készülnek a kondorosiak

Nem jött jól a kondorosiaknak, hogy elmaradt az első felkészülési mérkőzésük, a Dombegyház labdarúgó-csapata azért mondta le a múlt szombati ütközetet, mert játékosaik közül többen is megsérültek.

G. P.

A megyei első osztály tavalyi ezüstérmese mindenesetre gőzerővel készül az augusztus 9-én kezdődő szezonra, amikor is a Magyar Kupa főtábláján a BLASZ I. osztályban 6. helyen záró budapesti Ikarus otthonába látogatnak (a Mezőkovácsháza elleni idegenbeli megye egyes nyitányt augusztus 13-ára tolták el.

Tímár Zoltán, a Kondorosi TE elnöke elmondta, hogy a kapus Nagy Richárd (Ebes) és a védő Benczúr Norbert az új arc együttesükben, míg Nagy Gergely a Gyulai Termál FC-hez távozott, s valószínűleg Dowidat Henrik sem marad Kondoroson. Kapuskedzőként újra munkába állt Ancsin György.

— Két tartósan sérült játékosunk közül Laczó Szabolcs a nyár végén elkezdheti az edzéseket, Sárkány Norbert felépülésére azonban még várnunk kell — tájékoztatott a klubvezető. — A Magyar Kupában kemény ellenfelet kaptunk, de szeretnénk továbbjutni. Remélem, hogy az új edző, Fodor Sándor által diktált kemény munka — heti öt foglalkozás, mérkőzés — a bajnokságban is meghozza majd az eredményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!