Sport

2014.07.22. 11:36

Fiatal békéscsabaiakat igazoltak Erzsébethelyre

Nagy változásokat hozott a nyár a Frühwald-Jamina életében, a megyei első osztályú labdarúgó-csapat játékosállománya alaposan kicserélődött, s a kispadról is új tréner irányít.

G. P.

Szabó Zoltán, a Frühwald-Jamina elnöke elmondta, hogy Vantara Zoltánnal egy éves megállapodást kötöttek, játékos edzőként próbál egy ütőképes együttest kialakítani.

— Szanics Attila, Bagi Balázs, Tóth Dániel és Verebélyi Gergely új csapatot keres magának — kezdte Szabó Zoltán. — Az érkezők: a kapus Borbély Zoltán az Előre U21-es csapatából. A védő Bencsik Csaba, Kondacs Barnabás és a középpályás Tárnok László az Előre U21-es együttesének tagjaként Medgyesegyházán töltötte az elmúlt hónapokat. A középpályás Bereczki Zsolt Nagybánhegyesről és a csatár Rotár Péter Lőkösházáról jött Jaminába.


Marik László szakmai igazgatóval tárgyalnak még az Előre U21 játékosai, Cakaj Bljerton és Papp Dávid ügyében is.

— Idős volt a csapatunk, ezért fiatalítunk. Az újakat a meglévő középkorosztályúakkal vegyítve szeretnénk egy olyan csapatot kialakítani, amelyik az új szezonban bekerül a legjobb tíz közé. A Bozsik programban szereplő csapatainkat Kovács Zoltán felügyeli, az U21-eseknél Nyúl Gábor, az U16-osoknál Hidvégi Imre dolgozik edzőként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!