Közélet

2014.07.22. 11:30

Végre egy hasznos újítással találkozhatunk a Facebookon

Önnel is előfordult már, hogy az ismert közösségi portált böngészve ráakadt valami érdekességre, de nem volt ideje elolvasni? A Facebook legújabb funkciója ezt a problémát hivatott orvosolni. Segítségével cikkek, videók, zenék - tehát lényegében bármi - eltehető lesz későbbi olvasatra.

BEOL

Egyre többen a Facebookot nyitják meg kezdőoldalként, és ahogy a számítógépükön, úgy mobiljukon is ismerőseik megosztásaira kattintva keresik-találják az érdekességeket. Vannak azonban helyzetek, amikor nincs időnk a Facebookon talált összes cikket elolvasni – na, ilyenkor jön jól a Facebook új funkciója. A cikkeket ugyanis elmenthetjük magunknak egy privát listára, így később gyorsan megtaláljuk az érdekes olvasnivalót – írja a HVG.hu.

A Save (Mentés) funkció segítségével nem csak linkeket, hanem a Facebookon talált érdekes helyeket, filmeket, tévésorozatokat és zenéket is eltehetünk későbbre. Az így mentett tartalmak listáját csak mi láthatjuk, mi viszont mindenhol: a Facebook mobilos alkalmazásában éppen úgy, mint az asztali gépünk böngészőjében.

 

Ahogy a HVG.hu írja a mentett tételeinket a Facebook kategóriákba rendezi, és ami még jobb: időnként emlékeztet minket az üzenőfalunkon az elemekre, amíg nem jelöljük meg olvasottként az adott tartalmat.

Ne aggódjon, ha még nem látja az új funkciót, még nem elérhető minden felhasználó számára, de néhány napon belül mindenkinél bekapcsolja a Facebook.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!