Közélet

2014.07.12. 13:59

Erotikaparádé zöldség módra

A jó termésért felelős gének úgy tűnik, más zöldségfélékben is szívesen megmutatkoznak, legyen szó meggyről vagy éppen egy paradicsomról. No de két dudás köztudottan nem férhet meg egy csárdában.

BEOL

Döbbenten számoltunk be a napokban egy békéscsabai olvasónk által a küldött fotóról, amellyel rövid ideig úgy tűnt, még a legférfiasabb gyümölcsök címére is vígan pályázhatna. Csakhogy a versenyszám ezúttal abszolút nem egyszereplős, a legkedvezőbb hely elfoglalásáért ugyanis más egyedek is ringbe szálltak.

Egyik olvasónk örömmel számolt kunadacsi barackjáról, amely jól láthatóan kiemelkedik a többi versenyző tehetsége közül.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A barack
[/caption]

Mezőberényből egy paradicsom érkezett, amelynek gazdája szerint “orra nőtt”, így vélhetően elnézhette a versenyszámot — mindenesetre nem tudtunk szó nélkül elmenni mellette.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A paradicsom
[/caption]

Ugyancsak mezőberényi “legény” az a cseresznye, amelynek úgy szint “ízéje nőtt”. A képet beküldő olvasónk elmondása szerint nem egyedüli jelenségről van szó, ugyanis az egész fáját hasonló fickók lakják.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A cseresznye
[/caption]

“Krumpli erotika” néven egy komplett képcsomagot kaptunk olvasónktól, aki elmondta, hogy a különleges formájú zöldség két éve termett neki. Úgy tűnik, eddig kellett várnia a rivaldafényre, bár a lámpaláz láthatóan még ennyi idő alatt sem enyhült. Talán hátsó szándéka van?

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A krumpli
[/caption]

Ön szerint ki lehet a verseny abszolút győztese? Írja meg a cikk alatti hozzászólásban! 

Önnek is van egy érdekes vagy egy vicces fotója? Ossza meg velünk, és küldje el a [email protected] e-mail címre! A többi Nap képét itt nézheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!