Kultúra

2014.04.28. 13:15

Sztárokkal várjuk a Várkertbe!

Szombaton 18 órától rendezzük meg a BEOLovízió gálaműsorát Gyulán, a Várkertben. Dalversenyünk díjazottain kívül színpadra lép majd Takács Nikolas, Szabó Ádám és az Antovszki Band is. A program ingyenes!

sz. gy.

Május 3-án, szombaton rendezzük meg a BEOLovízió díjátadó gálaműsorát Gyulán, a VI. Várfürdő Félmaraton és Váltófutás szórakoztató programjai részeként a Várkertben. Színpadra lép a dalverseny közönségszavazásának első három helyezettje, illetve a szakmai zsűri, a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu különdíjasa is. A kilátogatók hallhatják az ismert színpadi és zenei előadók (Beszterczey Attila színművész, Veres Mónika „Nika” és Heincz Gábor „Biga”, a Dal 2012 és a Sztárban sztár szereplői, illetve Tóth Ádám, a Megasztár 5 gyulai felfedezettje) alkotta zsűri véleményét a produkciókról.

A Békés megyei tehetségkutató gáláját országos tehetségkutatók döntőseinek koncertje is színesíti: ott lesz velünk Takács Nikolas, az X-faktor 2010 második helyezettje és Szabó Ádám, a Csillag születik felfedezettje is. Az estét az Antovszki Band élő koncertje zárja. A program ingyenes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!