Kék hírek, bulvár

2014.04.20. 09:08

Székesfehérváron körözött férfit fogtak el Mezőhegyesen

Nyolc szír állampolgárt irányítottak vissza a battonyai határrendészek, majd egy körözött férfit fogtak el Mezőhegyesen a hatóságok szombaton.

BEOL

Békés megyében április 19-én, szombaton személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.
 
Battonyánál a közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 8 szíriai állampolgár egy kisbusszal szombaton 11 óra 15 perckor. Mivel az ellenőrzésük során nem tudtak olyan dokumentumokat átadni a határrendészeknek, amellyel Magyarország területére léphettek volna, ezért visszairányították őket Románia területére.

A Battonyai Határrendészeti Kirendeltség határrendészei április 20-án, vasárnap 3 órakor Mezőhegyesen igazoltattak egy 25 éves férfit, akinek az ellenőrzése során kiderült, hogy a Székesfehérvári Törvényszék BV Csoportja lopás miatt rendelt el vele szemben nemzetközi elfogató parancsot. B. Andrást előállították a kirendeltségre, majd a gyulai BV Intézetbe szállították- tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!