Sport

2014.04.20. 08:46

Országos teniszversenyt rendeznek a megyeszékhelyen

Hosszú idő után újra országos teniszversenyt rendeznek Békéscsabán, a Kórház utcában, a Báthory-Hankó Tenisz Centrumban.

Ny. L.

Hankó Bálint versenyigazgató tájékoztatóján hangsúlyozta, az április 26-28. közötti eseményen a lány 14 éves korosztályban kiemelt országos verseny a Mening Kupa. Várhatóan ugyanakkor az L10-es és L16-os, valamint a felnőtt női másodosztályú mezőnyben – itt azok indulhatnak, akik a ranglistán az első 100-on kívül szerepelnek – is szép számmal indulnak a legjobbak közül.

Nagy László, a békéscsabai Mening Hungary Zrt. vezérigazgatója elmondta, örömmel támogatják a rendezvényt, mert ezzel a rangos versennyel is színesedik a fehér sport Békéscsabán, Békés megyében. Különösen fontos az utánpótláskorúak sportolása, versenyeztetése, mert a sport számos dologra megtanít, hozzájárul az egészségmegőrzéshez.

Hankó Bálint hozzátette, sok-sok éve volt már, hogy az ország apraja-nagyja összegyűlt itt, a liget közelében, így a versenyzők mellett a teniszrajongóknak is érdemes megnézniük a korosztályos és felnőtt játékosokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!