Sport

2014.04.19. 19:52

A szegediek győztek a Gyula otthonában

A szervezettebb Szeged, ha szerencsés gólokkal is megérdemelten nyerte a rangadót.

BEOL

Várfürdő-Gyulai Termál FC—Szeged 2011 0—2 (0—1)
NB III-as labdarúgó-bajnokság, Gyula, 550 néző. V.: Nazsa. Gyula: Nagy B. — Sipos, Dócza, Vincze, Kukla (Kristóf) — Bálint, Fritea, Zádori E. — Okos, Dragan (Kondoros), Zádori S. Edző: Popovics Pál.


Szép számú közönség várta a két bajnoki mérkőzéseit a fürdővárosban játszó csapat rangadóját. Gyorsan vezetést szerzett a bajnoki címre pályázó szegedi együttes. Az 5. percben egy hazai védő elcsúszott, Kovács B. elviharzott a jobb szélen és beadása után Germán közelről fejelte a gyulaiak kapujába a labdát. A gól után nyugodtabban játszhattak a vendégek. A szegediek a 24. percben a kapufát találták el. A gyulaiak is próbálkoztak, leginkább szögletek és szabadrúgások után veszélyeztettek, de a magassági fölényben lévő szegediek rendre hárítani tudtak.


Fordulás után egy ritkán látható gyors gólt szerzett a Szeged, Nagy Bálint felszabadító rúgása után a labda Markovicsról pattant a hazaiak hálójába. A folytatásban a gyulaiak mindent megmozgattak az egyenlítés érdekében, de kimaradtak a lehetőségek, így a lefújáskor a szegediek örülhettek.
A látottak alapján a szervezettebb Szeged, ha szerencsés gólokkal is megérdemelten nyerte a rangadót.              

G.: Germán az 5., Markovics az 50. percben. Jó: Sipos, Bálint, Fritea, ill. Germán, Zelenyánszki, Markovics. 

Popovics Pál: — A játékos állománybeli különbség meglátszott a mérkőzésen. Nálunk fiataljainknak még fejlődni kell, hiszen az ő hibájukból szerezte meg a győzelmet a Szeged.

Nyilas Elek: — Ma csak a győzelemnek örülhetünk, bízunk abban, hogy a mutatott játék lesz még jobb is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!