Kék hírek, bulvár

2009.08.14. 13:43

Elfogták a csabai erőszakoskodót

Elfogták a fiatal lányokkal erőszakoskodó békéscsabai támadót. A 27 éves férfi – akit a sértettek egyértelműen azonosítottak – beismerte tettét.

BEOL

Augusztus 6-án a rendőrség közleményben kérte a lakosság segítségét egy, szemérem elleni erőszak elkövetőjének elfogása érdekében. Az akkor még ismeretlen tettes július 16-án 9 óra 40 perc körül Békéscsabán, a Pásztor utcai Napsugár óvoda mellett húzódó Élővíz-csatorna gátján két, gyalogosan közlekedő, fiatal lány mellé lépett, majd az egyik sértettet hátulról átkarolta, magához húzta és a jobb kezével a sértett nemi szervét simogatta a ruháján keresztül, miközben a támadó önkielégítést végzett.

A két lány a férfi támadását együttes erővel leküzdötte, a férfi szorításából kiszabadultak, majd segítségért kiabáltak. Az ismeretlen személyazonosságú férfi a helyszínről elmenekült.

– A Békéscsabai Rendőrkapitányság Felderítő Osztálya az elkészített fantomkép alapján beazonosította a bűncselekmény elkövetőjét, aki T. P. 27 éves Békés megyei lakos. A cselekmény sértettjei kétséget kizáróan felismerték őt, és a férfi a tegnapi napon a gyanúsítotti kihallgatása során részben beismerő vallomást tett – tájékoztatott pénteken Albert István.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, a férfi őrizetbe vétele mellett folyik az eljárás szemérem elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, amely 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A férfi előzetes letartóztatását a rendőrség kezdeményezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!