Kultúra

2008.10.29. 20:15

Pacsirta első lemeze Valentin-napra jelenhet meg

A magyarbánhegyesi Ásós Attila a tv2 tehetségkutató produkciójában a kilencedik helyen végzett. Mint megírtuk, az énekes elbúcsúzott a Megasztár-háztól, de a színpadtól nem. A 28 éves Attila mintegy tízezer jelölt közül küzdötte fel magát a legjobbak közé. Pacsirta (ezt a becenevet barátaitól kapta, s a Megasztár óta az egész ország így ismeri) a kiesés óta is vidám.

K. E.

— Egyáltalán nem vagyok csalódott — nyilatkozta lapunknak két médiaszereplés között. — Igaz, hogy a legjobb négy közé jutást tűztem ki célul, de a kilencedik hellyel is elértem, amit szerettem volna. Megismert és szeret a közönség.

Pacsirta ismertté válása óta sem változott. Azt mondta, maradt ugyanaz a magyarbánhegyesi fiú, aki volt. Az viszont jóleső érzéssel tölti el, hogy megállítják az utcán, gratulálnak neki, és mindenki azt kérdezi tőle, miért esett ki?

— Erre nem tudom a választ. Egynek mennie kellett. A visszajelzések szerint hoztam a formám szombaton este is.

Attila kilencéves kislánya is ott volt a múlt szombati fordulón.

— Nagyon szomorú volt a kicsim. Nem a kiesésem miatt, hanem mert féltett, hogy ezt kudarcként élem meg. Amikor látta, hogy a közönség továbbra is szeret, belenyugodott az eredménybe.

Pacsirta az őszi szünetben végre együtt tölthetett néhány napot gyermekével, amire a válogatók óta mindig csak kis idő jutott. Attila határidőnaplója már most is teli. Klubkoncertek várják, ahol amellett, hogy énekel, műsorvezető is.

Két közös Megasztár-albumban szerepel majd. Saját szerzeményeit tartalmazó albuma, az Egy csepp a szívemből is kiadásra vár. A megjelenést Valentin-napra tervezi. Pacsirta a hét végén hazalátogat. Úgy tudja, falubéli rajongói meglepetéssel várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!