Kultúra

2016.11.30. 15:02

Advent a kastélyban

Bővebb programkínálat és lenyűgöző látvány; a karácsonyt megelőző hétvégeken különösen érdemes megnézni a gyulai Almásy-kastélyban kialakított kiállítást. Adventkor valamennyi hétvégi napon van a tárlatot kiegészítő program, ráadásul a korai sötétedés miatt látványában is még impozánsabb a kivilágított épület. (x)

BEOL

A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont garantált programjai egészülnek ki ebben az időszakban további eseményekkel. Karácsonyig minden hétvégi napon (szombaton és vasárnap is) várja valamilyen érdekes, látványos, vagy épp izgalmas történés az egykori főúri épület látogatóit. A garantált programokban (amiről részleteket itt talál) többek között társas- és kártyajátékokat játszhatnak, de az épület három lefejezett holttestet rejtő titkáról is meg lehet tudni többet.

Adventkor a karácsonyi asztal dekorálásához és az ünnep süteményeinek díszítéséhez, vagy épp a saját, házi szaloncukor elkészítéséhez is segítséget adnak – az adventi programsor a kastély videói között ">itt érhető el.

A mostani hétvége kínálatát a plakáton olvashatja.

Címkék#Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!