Közélet

2016.08.28. 08:54

Két gyermek mellett fogyott le és vált újra csinos nővé a szarvasi anyuka

A Szar­va­son élő Tóthné Szabó Edina meg­mu­tatta azt, ami­ről oly sok anyuka ál­mo­do­zik: igenis le­het­sé­ges kis­gye­re­kek és csa­lád mel­lett le­fogyni.

ripost.hu

Két kicsi gyermek és sűrű napi program mellett bizonyította kitartását Tóthné Szabó Edina. Mint arról a Ripost.hu is írt, a 31 éves édesanya rendkívüli fogyást tudhat maga mögött, s az általa elért eredmény azért is dicséretes, mert előtte sok kudarcon és hiábavaló erőfeszítésen kellett keresztülesnie.

Szabó Edina első szülése előtt szedett fel a tervezettnél jóval több kilót, második terhessége pedig rémálommá vált: folyamatos rosszullétekkel és hányással küzdött, kizárólag az édességek, a cukros mogyorókrém és a kóla maradt meg benne. – Végigbőgtem a fél éjszakát, hogy hogyan váltam ilyen tunyává és fáradékonnyá – mondta elöljáróban a Ripostnak a szarvasi édesanya.

Edina elhatározta, hogy bármi áron, de újra csinos nő lesz. Családja támogatásával teljes életmódváltásba kezdett: lemondott minden cukor- és finomított szénhidrát tartalmú élelmiszerről, ezek helyett egészséges zöldségeketés a korábbinál több húst vont be az étrendjébe. Mellette otthon tornázott.

– Reggel ráálltam a mérlegre. Gondoltam, hátha valami kilendít a szomorúságból, mivel a tükörben nem mutattam valami szép látványt 3 napi nem alvás és egy fél éjszakai önsajnálkozás után. Érdemes volt, mert kiderült az eredmény: -10 kg 3 és fél hónap alatt – osztotta meg örömét.

– Még ha lassan is megy, még ha nagyon fáradt is vagyok, megéri csinálni. Jövő nyáron ilyenkor már nem leszek fáradt, nem fog fogzani a gyerek, nem fáj majd a lábam, maximum az izomláztól. És akkor majd teljes gőzzel élvezhetjük a nyarat – mondja Edina, aki nagyon reméli, sok hasonló cipőben járó, talán kicsit elkeseredett nőnek tud erőt adni történetével.

Címkék#szarvas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!