Kék hírek, bulvár

2016.08.31. 15:45

Kinevezték a mezőkovácsházi tűzoltóparancsnokot

Átvette kinevezését a Mezőkovácsházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokág parancsnoka, Tóth Péter - írja a katasztrófavédelem honlapja.

BEOL

Dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízott főigazgatója szeptember 01-jei hatállyal a mezőkovácsházi hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába tűzoltóparancsnoki beosztásba nevezi ki Tóth Péter tűzoltó századost, egyben soron kívül előlépteti tűzoltó őrnaggyá - jelentette be Vinczéné Varga Ágnes tűzoltó alezredes, a humán szolgálat vezetője.

A kinevezést és az előléptetést Tóth Tibor tűzoltó dandártábornok, a megyei igazgatóság vezetője adta át.

Az elismerést követően az igazgató kiemelte, hogy ez a beosztás felelősségteljes példamutatást kíván és kérte, hogy az állomány továbbra is segítse majd a vezető munkáját.

Tóth Péter tűzoltó őrnagy, tűzoltóparancsnok megköszönte a beosztotti állomány eddigi munkáját és elmondta, hogy továbbra is prioritás a térségben élő lakosság életének és anyagi javainak védelme, valamint az állományról történő gondoskodás és szakmai tudásszint fejlesztése.

A kinevezéshez a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya gratulál - olvasható a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!