VII. Évadnyitó Motoros Tréning

Az év kezdetén minden motoros a téli „berozsdásodás” gondjaival kell szembenézzen az első kilométerek és manőverek megtételekor. Ezt van aki bevallja, van aki csak érzi, és jönnek az első nehezebb mozdulatok. (x)

A balesetek egy része megelőzhető, amennyiben szánunk időt a motoros idény kezdetén arra, hogy ismereteinket felújítsuk és esetleg tanulhassunk valami újat is.

E gondolatok vezettek arra, hogy ismét megszervezzük a vezetéstechnikai tréninget motorosok számára, ahol saját motorral, felkészült szakemberek segítségével lehet a tudásunkat elméletben és gyakorlatban felmérni és új technikákat tanulni.

Előre regisztrálni (!) a motorostrening2017@gmail.com címen lehet. A pálya kapacitásához képest túljelentkezés esetén az e-mailben jelentkezők előnyt élveznek a sorrend kialakításakor.

Az érdeklődőknek válaszlevélben küldjük el a programismertetőt.

Békéscsaba, 2017. április 22. szombat 9 órától
(Regisztráció 08.00 – Megnyitó 09.00 – Programzárás 17.00)
Helyszín: Békéscsaba Szarvasi út 107. (vizsgapálya)

Ingyenes tréning kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt! Valóban felkészültél már az idényre? A téli leállás után most ugyan olyan jól mennek a mozdulatok? A motorkerékpár vezetéstechnikájáról már mindent tudsz? Ne csapd be magad! Szánj rá időt és jelentkezz! Egy napi gyakorlással nyerhetsz egy életet...

Megyei Piactér