Új értelmet nyert a semmi

Nem semmi előadással érkezett a Kiscsillag a Csabagyöngyébe. (x)

Április 26-án, szerdán, a kora esti órákban tömeg várakozott a Csabagyöngye Kulturális Központ előtti téren. Az intézménybe érkező látogatók a Kiscsillag zenekar Semmi konferenciájára érkeztek. Ám a nagyfokú érdeklődéssel nem szimplán Magyarország vezető art-rock zenekara miatt találkozhattunk.


Lovasi Andrásék egyszerre szólították fel szórakozásra a zenebarátokat és a színházkedvelőket is, hiszen 2016 óta futó vándorműsoruk műfajilag koncertszínházi produkcióként értelmezhető, ami a könnyűzene és a színház szerelemgyermeke.

A Semmi konferencia érdekes témát járt körül, ugyanis egy Peti nevű kisfiú történetén keresztül próbált magyarázatot adni a semmi fogalmára. Ennek megértéséhez hívott össze konferenciát a Lovasi által játszott főszereplő, akit kalandjai során olyan közkedvelt és közismert vendégművészek kísértek, mint Péterfy Bori, Falusi Mariann, Varga Livius, Földes Eszter, Likó Marcell, valamint Pásztor Anna.


A fülbemászó dallamokkal megtűzdelt másfél órás darab egyszerre hatott elgondolkodtató és üdítő csemegeként, amit egy motiváló konklúzió és vastaps zárt.

Fotógaléria: http://csabagyongye.com/2017/04/27/uj-ertelmet-nyert-a-semmi/

Megyei Piactér