Máté Pétert és Cserháti Zsuzsát énekelnek

Hány Máté Péter és Cserháti Zsuzsa számot ismer? Végig tudna énekelni egy koncertet a dalaikból? A legjobb hazai előadók vezetik majd a szólamot. (X)

Különleges produkció közelít a gyulai művelődési központ Kultur Cafe Klub sorozatának kínálatában. Május 20-án két olyan énekesre emlékeznek, akik bár már nincsenek köztünk, dalaikat máig a legnépszerűbbek között találjuk.

Nem csak az idősebb generáció kedveli Cserháti Zsuzsa és Máté Péter slágereit, a legfiatalabbak is ismerik és szeretik dalaikat. Boldogság, gyere haza, Hamu és gyémánt, Édes kisfiam, Most élsz, Egyszer véget ér, Azért vannak a jóbarátok; nincs retro party, karaoke buli, fesztivál, ahol ne énekelnék a tízen-, huszonévesek is ezeket a szerzeményeket.

Két zseniális énekes, két feledhetetlen hang, két meghatározó egyéniség. Cserháti Zsuzsa és Máté Péter dalai a mai napig élénken élnek a lelkünkben-szívünkben; emlékek fűződnek hozzájuk. Örökérvényű dalaikat napjaink legjobb hazai előadói – Szinetár Dóra, Szomor György, Serbán Attila, Homonnay Zsolt – idézik fel a legautentikusabb kísérettel: Máté Péter együttese, a Főnix Zenekar közreműködésével.

A különleges és valóban egyedinek mondható produkció Gyuláról indul el, hogy a fellépők körbejárják vele az országot.

A magyar könnyűzene klasszikusait a ma legjobbjai éneklik május 20-án (szombaton) este héttől a gyulai művelődési központban. Nincs mire várni, ha nem akar lemaradni erről az emlékezetes zenei élményről. Jegyek már kaphatók a helyszínen és a Broadway Jegyirodában.

Megyei Piactér