Kezdetét vette a Békéscsabai Tavaszi Fesztivál

A március 10-től április 7-ig tartó rendezvénysorozat ismét a Csabagyöngye Kulturális Központ főszervezésében valósul meg, de a város számos kulturális intézménye, szervezete is csatlakozott a nívós programsorhoz. (x)

Az első lágy tavaszi szellőkkel együtt számos előadóművész érkezik Békéscsabára, hogy a Tavaszi Fesztivál keretein belül közel egy hónapnyi, minőségi programsorral szórakoztassa városunk lakosságát és minden kedves idelátogató vendéget.

Az eseménysor szervezői – ahogy azt az előző évek során is megszokhattuk – idén is gondoltak minden korosztályra, és változatos műfajoknak engedtek teret, ha csak a fellépők listájára vetünk egy pillantást, rögtön nyugtázhatjuk, hogy mindenki csemegézhet kedvére való programot a fesztivál műsorából.

A klasszikus műfajok kedvelőit többek között a Gyöngyösi Ivettel kiegészült Békés Megyei Szimfonikus Zenekar, valamint az Alföld Quartet várja fülbemászó dallamokkal. Az “öregmotorosok” felcsavarhatják a szőnyeget Fenyő Miklós születésnapi koncertjén, vagy összerezzenhetnek HOBO hegyeket is megrengető hangjától a művész előadása alkalmával.

Az idén 25 éves Csabai Színistúdió is meglepetésekkel készül, valamint érkezik hozzánk a klasszikus rockot egyedi stíluselemekkel ötvöző Ivan and The Parazol is. A koncerteken kívül érdekes előadások és kiállítások tarkítják az amúgy is színes eseménysorozatot.

Részletes program: http://csabagyongye.com/2017/02/24/tavaszi-fesztival-2017/

Megyei Piactér