Labdarúgás

2024.05.15. 10:34

A tarcsai trénernek kerülnie kell a kispadot

Az elmúlt hétvégi bajnoki labdarúgó-mérkőzéseken öt felnőtt és három utánpótláskorú játékos kapott piros lapot. Ügyüket kedden tárgyalta az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB).

Bakulya Mihály

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Az érintetteknek egy-két bajnokiról fognak hiányozni, hosszabb időt kell kispad nélkül töltenie viszont a tarcsaiak utánpótlás edzőjének. A csorvásiak túlzott színes lap halmozásért fizetnek, a kondorosiak pedig jogosulatlan játékost próbáltak az U17-es csapatukban pályára küldeni, de kiderült a turpisság, ami pénzbüntetést vont maga után – derült ki a szervezet által kiadott értesítőből.
A felnőtt labdarúgók esetében Rung Norbert (Kevermes) 2, Gerda Viktor (Csorvás), Fodor József (Kaszaper), Nagy Bence (Sarkad) és Szabó Szabolcs (Vésztő) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől lett eltiltva. Az utánpótlásban szereplő Horváth Olivér (Atletico SE U16) és Tar Kristóf Flórián (Tótkomlós U16) 2-2, Kiss Dominik (Battonya U19) 1 soron következő bajnokit lesz kénytelen kihagyni. 
A FEB Vincze Gyulát (Köröstarcsa U16) 2014. június 10-ig a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől (kispad) tiltotta el. A Kondorosi TE sportszervezetét 20 000 forint pénzbüntetéssel sújtotta jogosulatlan U17-es játékos szerepeltetésének kísérlete miatt, színes lapok halmozásáért pedig a Csorvási SK fizet be jótékony célra 15 000 forintot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában