Labdarúgás

2024.01.14. 10:45

Gólarányt javított az Amazonok csapata

Futsal Az újévi első erőpróbáján a papírformának megfelelve, nagy különbségű győzelmet aratott a Gyulai Amazonok NB II.-es női csapata. Molnárné Irénke tanítványai a szombati harmadik bajnoki bevetésükön a sereghajtó Felsőzsolca együttesét „gázolták el”.

Bakulya Mihály

Gyulai gólöröm, egy a sok közül. Archív fotó: Tóth lászló

Gyulai Amazonok–BTE Felsőzsolca 15–0 (7–0)

NB II.-es női futsalmérkőzés. Gyula, 100 néző. Vezette: Nemczov, Czibola (Zsótér).

Gyula: Szűcs – Lovas, Kajári, Molnár Á., Kurai. Csere: Kósa, Mezei, Szappanos, Komlósi, Pintye, Bordás. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Kurai (3., 13., 20. 28., 35.), Molnár Á. (3., 11., 32.), Kajári (6., 18., 22.), Lovas (22.), Komlósi (35.), Mezei (38., 40.).

Az eddigi két meccsét fölényesen nyerő gyulai gárda magabiztosan lépett fel a még gólt sem szerző borsodi lányokkal szemben. A 6. minutában szerzett harmadik hazai találat pontot is tett a meccs kimenetelére, csak az volt a kérdés, hol áll meg a számláló. Az Amazonok végig nagy kedvvel játszva termelte az újabb találatokat és végül alaposan megjavította a gólkülönbségét, vasárnap viszont már jóval nehezebbnek tűnő nyíregyházi rangadó várt rá a szintén hibátlanul menetelő szabolcsi riválissal szemben.

Molnár Zoltánné: – A mérkőzés alatt több mindent tudtunk gyakorolni, ez pozitív volt. Sok helyzet kimaradt, de ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában