Május 1.

2024.05.01. 17:47

A békési retro majális rengeteg érdeklődőt vonzott

Sok százan vettek részt a békési retro majális programjain szerdán délután, a „Gödör” rendezvénytéren. A nagy sikerű esemény a kezdetét jelentette a város szabadtéri rendezvényeinek is, amelyek számos érdekességgel várják majd a helyieket és a más településről érkezőket a következő időszakban. Már szerdán, a békési retro majálison is népszerű és kedvelt előadók léptek színpadra.

Papp Gábor

A rengeteg érdeklődőt vonzó programon a közönég találkozhatott Hevesi Imrével, aki ezúttal interaktív gyermekműsorával szórakoztatta a jelenlévő gyerekeket, családokat és érdeklődőket. A békési retro majálison fellépett a mulatós zene egyik hazai reprezentása, Csocsesz. 

békési retro majális, programok
Békési retro majális: Csocsesz nagy sikerű műsor adott. Fotó: Jenei Péter

A majális sztárvendégeként a TNT Track műsorát hallgathatták meg az érdeklődők, a csapat a legnépszerűbb slágereit hozta el Békésre. Emellett kirakodóvásár és vidámpark is várta a kikapcsolódni vágyókat a sokrétű rendezvényen. A közönségvonzó programok pedig hamarosan folytatódnak a városban.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!