Békés vármegye

2024.05.11. 19:10

Rendkívüli nyitvatartási rendre hívja fel a figyelmet a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatai május 13. és 21. között rendkívüli nyitvatartással fogadja az ügyfeleket Békés vármegyében is.

Dinya Magdolna

Forrás: shutterstock

Rendkívüli nyitvatartással fogadják ügyfeleiket az szja-bevallással kapcsolatban a kormányablakokban működő Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatai. 

Május 14-én is nyitva tartanak 8 órától 12 óráig a mezőkovácsházi, az orosházi, a szarvasi és a szeghalmi kormányablakokban működő NAV-ablakok. Május 21-én a békési, a gyulai, a mezőkovácsházi, az orosházi, a sarkadi, a szarvasi és a szeghalmi kormányablakokban működő ablakok tartanak nyitva 8 órától 12 óráig.

Ezeken a napokon az alábbi ügyek intézhetők: segítségnyújtás, tájékoztatás az szja-bevallással kapcsolatosan, bevallás leadása, bevallási tervezet megtekintése, átvétele, bevallás javítása, bankkártyás adófizetés, befizetési csekk igénylése, fizetési kedvezménnyel kapcsolatos kérelem átvétele.

Az szja-bevallással kapcsolatban hosszított nyitvatartással fogadják az ügyfeleket Békéscsabán, a központi ügyfélszolgálaton, az alábbiak szerint:

  • május 14-én és 16-án, 8 óra 30 perctől 12 óráig: valamennyi ügy intézhető, 12 órától 16 óráig: személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatos ügyintézés, 
  • május 17-én, 8 órától 11 óra 30 percig: valamennyi ügy intézhető, 11 óra 30 perctől 14 óráig: személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatos ügyintézés,
  • május 21-én, 8 óra 30 perctől 12 óráig: valamennyi ügy intézhető, 12 órától 18 óráig: személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatos ügyintézés lehetséges.

Az szja 1+1 százalékának felajánlásáról, a korábbi évekhez hasonlóan, idén is lehet elektronikusan és papíron is rendelkezni egészen május 21-éig. Online a legegyszerűbb és leggyorsabb az szja-bevallási tervezetek átnézése, elfogadása, amit az eSZJA-oldal megújult kitöltőprogrammal támogat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában