Összefoglaló

2024.05.10. 19:45

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. május 10.

A péntek sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. május 10-én.

Beol.hu
a nap legfontosabb hírei, összefoglaló, hírösszefoglaló
Hírösszefoglaló ma is egy helyen

Megnyitotta kapuit pénteken a viharsarki vasútmodell-kiállítás a Csabagyöngye Kulturális Központban: több mint ezer négyzetméteren 150 méternyi, H0-s méretarányú modulrendszer tekinthető meg. A nagyszabású, immár második alkalommal életre hívott és nemzetközivé is vált rendezvény szombaton és vasárnap is várja a vasútmodellek szerelmeseit.

Országszerte, így Békés vármegyében is gyűjtik az adományokat, a tartós élelmiszereket a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által életre hívott jótékonysági kezdeményezés keretében. A péntek 14 órától szombat 20 óráig tartó akció során békéscsabai, gyulai és orosházi boltokban is le lehet adni a felajánlásokat a zöld mellényt viselő segítőknél.

A rendőrség szakemberei érdekes bemutatókkal, pódiumbeszélgetésekkel igyekeztek felhívni a figyelmet az online bűncselekményekre és azok megelőzési lehetőségeire. Békéscsaba legnagyobb bevásárlóközpontjában tartottak KiberEstet.

A Békéscsaba SZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium diákönkormányzata és a Keresztény Ifjúsági Egyesület (KIE) pénteken délelőtt megrendezte első városi szintű sportfesztiválját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában