Krimi

2024.05.16. 00:05

Szörnyű fordulat: az anyuka ölte meg saját kislányát Kapuváron (videó)

Felfoghatatlan, ami Kapuváron történt, az anya öngyilkos lett és a halálba vitte a kislányát is. Kéz a kézben találták meg a holtesteket.

Fotó: kisalfold.hu / Nagy Gábor

A rendőrség legfrissebb közleménye szerint, a rendelkezésre álló adatok szerint valószínűsíthető, hogy az elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el - írja a kisalföld.hu.

Délután még olyan hírek szivárogtak ki a helyszínről, hogy a gyilkosságot vélhetően a fiatalasszony férje, a kislány édesapja követhette el. Az eset után elhagyta a helyszínt és szülei házában húzta meg magát.
A rendőrség ott talált rá és elfogták, de a vármegyei Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg az információt. Csütörtökre ígértek részletesebb tájékoztatást, de már szerda este közleményben tudatták, hogy az anya követte el a gyilkosságot.

Szerda délután derült ki, hogy a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 15-én 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés, amely szerint egy kapuvári családi házban holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában